Skäldervikens IF

Referat: Vejby IF - Skäldervikens IF

Ett äkta derby!!
Gårdagens derby mot SIF innehöll det mesta man kan önska av ett riktigt derby! Två lag som gav allt i tuffa, men justa, dueller och en målrik tillställning där det vände snabbt. Micke debuterade som Matchcoach och det blev en lyckad debut…….

Veteranos inledde övertygande och redan efter 8 minuter hade Gurra tagit vara på två försvarsmissar hos serieledarna och gjort 2 mål! Man undrade om det verkligen var serieledarna vi mötte….. man snart skulle SIF få igång spelet med Adelstam som dirigent och trycka tillbaka oss mer och mer. 2-1 kom som en följd av detta i slutet av första halvlek.
Tyvärr fick SIF en drömstart i andra halvlek och kvitterade efter 2 minuter. Halvleken var sen ganska jämn med visst spelövertag för SIF men Jordö och Steve gjorde ett jättejobb på mitten och hade bra koll på Adelstam & Co. Med dryga 10 minuter kvar gjorde SIF 2-3 och med 7 minuter kvar 2-4…… rullgardinen nere??
NEJ!! Veteranos visade fighterhjärta och lagmoral vilket resulterade i att Jonny, snyggt framspelad av Jordö, satte 3-4 när det var 6 minuter kvar och inte nog med det för när det bara var 3 minuter styrde en SIF spelare in Olaussons inlägg i eget mål till 4-4??

En grym insats av alla Veteranos och nästa uppgift är Viken borta den 4 september!